Palvelut

Myymme varastosta laadukasta sahatavaraa

Eniten sahaamme mäntyä, mutta varastosta löytyy useimpia kotimaisia puulajeja, kuten koivu, tervaleppä, lehmus, raita, lehtikuusi, kuusi ym. Varastosta löytyy paljon eri dimensioita ja usein myös vanhempaa tavaraa. Tilanne vaihtelee päivittäin ja ajantasaisen tiedon saat kysymällä.

Sahauspalvelu

Sahaamme asiakkaiden puita tilauksesta. Pystymme sahaamaan jopa metrin halkaisijaltaan olevia puita. Maksimi lankun leveys 75 cm. Voit sahauttaa omista puista kätevästi esim. penkki- tai pöytälankkuja. Pihapuiden sahauksessa on riskinä naulat, joita on vuosien varrella lyöty esim. linnunpönttöjä ja pyykkinaruja varten. Sahaus tapahtuu aina asiakkaan riskillä eli veloitamme särkyneestä terästä, joka johtui puiden epäpuhtauksista max. 40 € (verollinen) Isommista sahauksista on hyvä olla yhteydessä jo aikaisin talvella, jotta voidaan arvioida aikatauluja

Kuljetus

Tarvittaessa voimme järjestää kuljetuksen sahatulle tavaralle. Kuljetuskapasiteetti riippuu sen hetkisestä työtilanteesta.

Kuivaus

Kuivaamme sahatavaraa koneellisesti puusepän kuivaksi. Kuivaamme myös asiakkaiden tavaraa. Kuivausaika on alkukosteudesta riippuen 8-14 vrk, kun tavoitteena on 8 -10 %. Pieniä eriä ei voi kuivata yksitellen, vaan kamariin tulee saada noin 10 m³ kuorma, jotta kuivaus olisi järkevää. Tämän vuoksi kuivaus tulee tilata hyvissä ajoin.

Höyläys

Höylätuotteet toimitamme yhteistyöyritysten kautta

Puutavara Eero Koskela • puh. 0400-183448 • Rahikontie 173, 07500 Askola