Yritys

Yritys on perheyritys, joka toimii pääosin oman väen voimin. Sahauskautena ja kesäaikana apunamme on 1-2 palkattua henkilöä. Olemme keskittyneet tuottamaan lähinnä korkealaatuista raaka-ainetta jatkojalostettavaksi puusepille ja rakentamiseen. Sahamme soveltuu parhaiten järeän puun sahaukseen. Pelkkahirret ja erikokoiset parrut sekä leveät lankut ovat tärkeitä tuotteitamme. Sahaamme paljon ns. läpisahausta, joten tuppi-lauta ja –lankku on yksi varastotuotteistamme.

Korkean laadun varmistamme jo metsässä, kun puita valitaan sahalle. Käymme itse valitsemassa valtaosan sahaukseen tulevista puista, ja ostamme vain riittävät laatukriteerit täyttävää tukkia. Tukit tulevat lähiseudun metsistä suoraan metsänomiistajilta tai paikallisen MHY:n välittäminä. Sahaamme myös jaloja lehtipuita, joita tulee esim. puistoista.

Yrityksellä on lujuuslajitteluoikeus. Tuotteiden laatuun panostetaan osallistumalla alan koulutuksiin sekä teknisellä että liiketaloudellisella puolella. Yrittäjä on mukana sahayrittäjät ry:n toiminnassa

Puutavara Eero Koskela • puh. 0400-183448 • Rahikontie 173, 07500 Askola